• İhale No
    2024/1196117
  • İhale Adı
    Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı İstanbul Sektörel-2 Denetim Daire Başkanlığı 2025 Yılı İçin ‘’Malzemeli Öğle Yemeği Hazırlanması Taşınması ve Servis Hizmeti’
  • Sektör
    Yemek Üretimi, Kantin İşletme ve Catering Servis Hizmetleri
  • İhale Tipi
    Hizmet Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    07 Kasım 2024 11:00
  • İdare
    İSTANBUL SEKTÖREL 2 DENETİM DAİRE BAŞKANLIĞI
  • İhale İli
    İstanbul
  • İşin İli
    İstanbul
  • Şikayet Bedeli
    152.021,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    33.791.911 ile 253.439.417 TL arası
  • Yayın Tarihi
    02 Ekim 2024
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
YEMEK HİZMETİ ALINACAKTIR

İSTANBUL SEKTÖREL 2 DENETİM DAİRE BAŞKANLIĞI HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI .

Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı İstanbul Sektörel-2 Denetim Daire Başkanlığı 2025 Yılı İçin ‘’Malzemeli Öğle Yemeği Hazırlanması Taşınması ve Servis Hizmeti’ hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2024/1196117
1-İdarenin
a) Adı : İSTANBUL SEKTÖREL 2 DENETİM DAİRE BAŞKANLIĞI HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI .
b) Adresi : Ataköy 5. Kısım Beyaz Lale Sokak 10/5 ATAKÖY BAKIRKÖY/İSTANBUL
c) Telefon ve faks numarası : 2124986500 - 2124986888
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu hizmet alımın

a) Adı : Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı İstanbul Sektörel-2 Denetim Daire Başkanlığı 2025 Yılı İçin ‘’Malzemeli Öğle Yemeği Hazırlanması Taşınması ve Servis Hizmeti’
b) Niteliği, türü ve miktarı : Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı İstanbul Sektörel-2 Denetim Daire Başkanlığı 2025 Yılı İçin 112.050 (yüzonikibinelli) Öğün ‘’Malzemeli Öğle Yemeği Hazırlanması Taşınması ve Servis Hizmeti’' alımı.
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : İstanbul Sektörel-2 Denetim Daire Başkanlığı; Ataköy Hizmet Binası Yemekhanesi: Ataköy 5. Kısım Beyaz Lale Sokak No: 10/5 Bakırköy/İSTANBUL İstanbul Vergi Kaçakçılığı-2 Denetim Daire Başkanlığı; Yenibosna Hizmet Binası Yemekhanesi: Fevzi Çakmak Mahallesi Kuleli Mevkii Yıldırım Beyazıt Caddesi No:3 Yenibosna–İSTANBUL İstanbul Vergi Kaçakçılığı-2 Denetim Daire Başkanlığı; Güneşli Ek Hizmet Binası Yemekhanesi: Güneşli Bağlar Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi No:2 Bağcılar/İSTANBUL İstanbul Vergi Kaçakçılığı-3 Denetim Daire Başkanlığı: Yakuplu Mah. Osmangazi Cad. No: l A/B Blok Beylikdüzü/İSTANBUL
ç) Süresi/teslim tarihi : İşe başlama tarihi 02.01.2025, işin bitiş tarihi 31.12.2025
d) İşe başlama tarihi : 02.01.2025


3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 07.11.2024 - 11:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : İstanbul Sektörel-2 Denetim Daire Başkanlığı; Ataköy 5. Kısım, Beyaz Lale Sokak No: 10 Konferans Salonu Bakırköy/İSTANBUL


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.1.3. İhale konusu işin yerine getirilmesi için alınması zorunlu olan ve ilgili mevzuatında o iş için özel olarak düzenlenen sicil, izin, ruhsat vb. belgeler, İşletme Kayıt Belgesi veya Gıda Üretim İzin Belgesi

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belgeye ilişkin bilgiler,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.2.1. İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait yıl sonu bilanço bilgileri:
Sunulan bilanço veya eşdeğer belgelerde;
a) Cari oranın (dönen varlıklar/kısa vadeli borçlar) en az 0,75 olduğunu,
b) Öz kaynak oranının (öz kaynaklar/toplam aktif) en az 0,15 olduğunu,
c) Kısa vadeli banka borçlarının öz kaynaklara oranının 0,50’den küçük olduğunu ve belirtilen üç kriterin birlikte sağlandığını göstermek üzere yıl sonu bilanço belgelerine ilişkin bilgileri belirtebilirler.
Yukarıda belirtilen kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son iki yıla ait belgelerine ilişkin bilgileri sunabilirler. Bu takdirde, son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
4.2.2. İş hacmini gösteren belgeler:
a) İhalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait toplam ciroyu gösteren gelir tablosu,
b) Hizmet işleri ile ilgili ciro tutarını gösteren belgeler,
Bu belgelerden birinin sunulması yeterlidir.
Toplam cironun teklif edilen bedelin %25'inden , hizmet işleri ile ilgili cironun ise teklif edilen bedelin %15'inden az olmaması gerekir. Bu kriterlerden herhangi birini sağlayan ve sağladığı kritere ilişkin belgeyi sunan istekli yeterli kabul edilir.
Bu kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son iki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu takdirde son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanamadığına bakılır.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgelere ilişkin bilgiler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 30 oranından az olmamak üzere, ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamuya veya özel sektöre verilen her türlü yemek pişirilmesi, taşınması ve servis hizmetleri benzer iş olarak kabul edilecektir. 


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
İhalede Uygulanacak Sınır Değer Katsayısı (R) : Malzemeli Yemek/0,79
Aşırı düşük teklif değerlendirme yöntemi : Teklifi sınır değerin altında kalan isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
1Porsiyon çorba, 1Porsiyon ana yemek,1 porsiyon ana yemekle uyumlu yardımcı yemek,1 porsiyon tamamlayıcı yemek ile salatbar, kişi başı 2 adet 200ml su,1 adet 50 gram ambalajlı ekmek,1 adet ıslak mendil,1 adet amerikan servis olmak üzere 9 kalemden oluşan 112.050 öğün