• İhale No
    2025/451291
  • İhale Adı
    Müdürlüğümüz Yemekhanesinin İhtiyacına Binaen 4 Kısım (toplam 48 Kalem) Muhtelif Gıda Malzemesi Alımı işi
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    11 Nisan 2025 10:30
  • İdare
    Şırnak İl Sağlık Müdürlüğü
  • İhale İli
    Karabük
  • İşin İli
    Karabük
  • Şikayet Bedeli
    50.640,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946'TL den küçük
  • Yayın Tarihi
    02 Nisan 2025
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

KARABÜK İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

Müdürlüğümüz Yemekhanesinin İhtiyacına Binaen 4 Kısım (toplam 48 Kalem) Muhtelif Gıda Malzemesi Alımı işi
mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2025/451291
1-İdarenin
a) Adı : KARABÜK İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
b) Adresi : 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi 20. Cadde 19. Sokak No: 4 78020 BEŞBİNEVLER MERKEZ/KARABÜK
c) Telefon ve faks numarası : 03704333126 - 3704334475
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası :
https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu mal alımın

a) Adı : Müdürlüğümüz Yemekhanesinin İhtiyacına Binaen 4 Kısım (toplam 48 Kalem) Muhtelif Gıda Malzemesi Alımı işi
b) Niteliği, türü ve miktarı :
2025 yılı için 4 aylık (toplam 48 kalem) Muhtelif Gıda Malzemesi Alımı işi
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : Karabük İl Sağlık Müdürlüğü-Yemekhane Birimi
ç) Süresi/teslim tarihi : Yemekhane biriminin stok durumuna göre, aylık bildirecekleri siparişler (Faks/e-mail/elden tebliğ ile) doğrultusunda belirtilen miktarlarda olmak üzere, isteğin yapıldığı tarihi izleyen günden itibaren en geç 10 (on) takvim günü içinde malzemeler teknik şartnameye uygun olarak teslim edilecektir. İhalenin 3.kısmında yer alan (Süt,Yumurta,Tulumba Tatlısı ve Donmuş Etli Mantı hariç) malzemeler tek seferde depoya alınacak olup, ihaleye konu diğer kısımlara ait kalemlerde peyder pey teslimat yapılacaktır. Sözleşmenin süresi işe başlama tarihinden itibaren 4 (dört) aydır.
d) İşe başlama tarihi : Sözleşmenin imzalanmasına müteakip işe başlanacaktır.


3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 11.04.2025 - 10:30
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : Karabük İl Sağlık Müdürlüğü - Toplantı Salonu


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.

4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler:

İşletme Kayıt Belgesi veya Gıda Üretim İzin Belgesi


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;

4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre,
ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.

4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.

4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif

sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.


6.
İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.


7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.



8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.



9. İstekliler tekliflerini,

her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.


11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.



12.
Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.


13.
Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 45 (KırkBeş) takvim günüdür.



14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif
verilemez.

15. Diğer hususlar:

Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Dana Eti 200 kilogram
Dana Karaciğeri 80 kilogram
Dana Kıyma 200 kilogram
Tel Kadayıf 30 kilogram
Yufka 60 kilogram
Ayçiçek Yağı 300 litre
Ceviz İçi 3 kilogram
Domates/Biber Salçası 50 kilogram
Fındık İçi 3 kilogram
Makarna Çeşitleri/Erişte 100 kilogram
Nohut 50 kilogram
Pirinç 50 kilogram
Sirke 50 litre
Süt 50 litre
Tavuk Yumurtası 300 adet
Toz Şeker 50 kilogram
Tuz (İyotlu) 30 kilogram
Un 100 kilogram
Maden Suyu 200 adet
Tulumba Tatlısı 40 kilogram
Donmuş Etli Mantı 60 kilogram
Semizotu 40 kilogram
Patates 600 kilogram
Patlıcan 200 kilogram
Dereotu 60 Bağ
Şeftali 60 kilogram
Bakla 20 kilogram
Maydanoz 80 Bağ
Muz 20 kilogram
Kapya Biber 40 kilogram
Erik 40 kilogram
Salatalık 100 kilogram
Sivri Biber 80 kilogram
Taze Fasulye 120 kilogram
Taze Kabak 100 kilogram
Çilek 60 kilogram
Dolma Biber 60 kilogram
Domates 220 kilogram
Taze Kayısı 60 kilogram
Havuç 100 kilogram
Brokoli 40 kilogram
Karpuz 150 kilogram
Kavun 100 kilogram
Kuru Soğan 150 kilogram
Kültür Mantarı 80 kilogram
Limon 100 kilogram
Kiraz 60 kilogram
Marul 30 kilogram