• İhale No
    2025/1043290
  • İhale Adı
    Kuru Gıda, Kemiksiz Sığır ve Tavuk Eti,Sebze Meyve ve Ekmek Alımı
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    26 Ağustos 2025 10:00
  • İdare
    Boyabat Türk Telekom Fen Lisesi
  • İhale İli
    Sinop
  • İşin İli
    Sinop
  • Şikayet Bedeli
    50.640,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946'TL den küçük
  • Yayın Tarihi
    14 Temmuz 2025
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

FEN LİSESİ-BOYABAT TÜRK TELEKOM MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

Kuru Gıda, Kemiksiz Sığır ve Tavuk Eti,Sebze Meyve ve Ekmek Alımı
mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2025/1043290
1-İdarenin
a) Adı : FEN LİSESİ-BOYABAT TÜRK TELEKOM MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
b) Adresi : Daylı Adnan Menderes Mücavir Alan Köy Sokak No:252 57200 BOYABAT/SİNOP
c) Telefon ve faks numarası : 3683156160 - 3683151943
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası :
https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu mal alımın

a) Adı : Kuru Gıda, Kemiksiz Sığır ve Tavuk Eti,Sebze Meyve ve Ekmek Alımı
b) Niteliği, türü ve miktarı :
KURU GIDA,KEMİKSİZ SIĞIR ETİ VE TAVUK ETİ SEBZE MEYVE VE EKMEK ALIMI,
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : BOYABAT TÜRK TELEKOM FEN LİSESİ PANSİYON AMBARI
ç) Süresi/teslim tarihi : 16/092025 tarihinde yazılı ve sözlü olarak verdiği siparişler yüklenici tarafından getirilir. Bu Sözleşme 30.03.2026 tarihine kadar geçerlidir
d) İşe başlama tarihi : SÖZLEŞMEDEN 1 (BİR) GÜN SONRA BAŞLAR


3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 26.08.2025 - 10:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : Boyabat Türk Telekom Fen Lisesi Toplantı Salonu


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;

4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre,
ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.

4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.

4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif

sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.


6.
İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.


7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.



8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.



9. İstekliler tekliflerini,

her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.


11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.



12.
Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.


13.
Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (Altmış) takvim günüdür.



14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif
verilemez.

15. Diğer hususlar:

Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
ÇAY 125 kilogram
ARPA ŞEHRİYE 250 kilogram
AYÇİÇEK YAĞI 750 litre
AYRAN 10.000 adet
BADEM KRAKER 2.500 adet
BARBUNYA 50 kilogram
BEYAZ PEYNİR (1 KİLOLUK PAKETLERDE) 250 kilogram
BULGUR (PİLAVLIK) 300 kilogram
ÇİKOLATA KAPLI BÜSKÜVİ 2.500 adet
İRMİK 50 kilogram
KAŞAR PEYNİR 250 kilogram
KEK (40 GRAMLIK) 2.500 adet
KETÇAP 50 kilogram
KIRMIZI MERCİMEK 200 kilogram
KONSERVE BEZELYE (SÜZME) 120 kilogram
KONSERVE FASÜLYE (SÜZME) 120 kilogram
KREM PEYNİR (20 GRAM) 15.000 adet
KURU FASÜLYE 200 kilogram
KURU KAYISI 10 kilogram
KURU ÜZÜM 10 kilogram
MAKARNA 400 kilogram
MANTI (ETLİ) 200 kilogram
MARGARİN 100 kilogram
MEYSUYU NEKTARI (200 MLG) 4.000 adet
PİKNİK BAL (20 GRAM) 2.000 adet
PİKNİK FINDIK KREMASI (20 GRAM) 15.000 adet
PİKNİK TAHİN HELVA 1.500 adet
PİKNİK REÇEL 3.000 adet
PİKNİK TEREYAĞI (20 GRAM) 7.500 adet
PİRİNÇ (YERLİ) 1.500 kilogram
POĞÇA (60 GRAM) 6.000 adet
SALÇA DOMATES 400 kilogram
SİMİT 3.000 adet
SİYAH ZEYTİN 100 kilogram
SUSAMLI ÇUBUK KRAKER 2.500 adet
SÜT MEYVELİ ( 200 MLGR) 4.000 adet
ŞEKERPARE 100 kilogram
TEREYAĞI (1 KİLOLUK) 50 kilogram
TARHANA ÇORBALIĞI 50 kilogram
TURŞU KARIŞIK 200 kilogram
TUZ 150 kilogram
UN 50 kilogram
YEŞİL KIRMA ZEYTİN 100 kilogram
YOĞURT 1.000 kilogram
YUFKA 200 kilogram
YUMURTA 10.000 adet
KEMİKSİZ SIĞIR ETİ 800 kilogram
TAVUK BAGET 600 kilogram
TAVUK GÖĞÜS (DERİSİZ) 500 kilogram
CARLİSTON BİBER 200 kilogram
DOMATES 500 kilogram
ELMA 1.000 kilogram
HAVUÇ 200 kilogram
ISPANAK 100 kilogram
KAPYA BİBER 100 kilogram
KARNIBAHAR 100 kilogram
KARPUZ 200 kilogram
KAVUN 200 kilogram
KIRMIZI LAHANA 100 kilogram
LİMON 25 kilogram
MANDALİNA 1.000 kilogram
MARUL 250 kilogram
PATATES 1.500 kilogram
PATLICAN 250 kilogram
PIRASA 100 kilogram
PORTAKAL 1.000 kilogram
SALATALIK 500 kilogram
SOĞAN KURU 1.000 kilogram
EKMEK 4.000 kilogram