KURU GIDA ALIMI
mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası (İKN) | : | 2025/1423509 |
1- İdarenin | ||
1.1. Adı | : | NACİ GÖKÇE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ |
1.2. Adresi | : | KAZIM KARABEKİR MAHALLESİ HÜRRİYET CADDESİ NO:23/3 AĞRI MERKEZ/AĞRI |
1.3. Telefon numarası | : | 04722151042 |
1.4. İhale dokümanının görülebileceği ve indirilebileceği internet sayfası | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
2- İhalenin
2.1. Tarih ve Saati | : | 25.09.2025 - 11:00 |
2.2. Yapılacağı (e-tekliflerin açılacağı) adres | : | NACİ GÖKÇE ANADOLU LİSESİ MÜDÜR YARDIMCISI ODASI |
3- İhale konusu mal alımının
3.1. Adı | : | KURU GIDA ALIMI |
3.2. Niteliği, türü ve miktarı | : |
46 KALEM KURU GIDA ALIMI
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
3.3. Yapılacağı/teslim edileceği yer | : | AĞRI NACİ GÖKÇE ANADOLU LİSESİ ERKEK ÖĞRENCİ PANSİYONU |
3.4. Süresi/teslim tarihi | : | 29.12.2025 |
3.5. İşe başlama tarihi | : | 10.10.2005 |
4- Katılım ve yeterlik kriterleri:
4.1. Katılım ve yeterlik kriterlerine ilişkin istekliler tarafından e-teklif kapsamında sunulması gereken bilgi ve belgeler ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgi ve belgelere aşağıda yer verilmiştir:
4.1.1. Teklif mektubu.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olunduğunu gösteren bilgi ve belgeler:
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgi ve belgeler.
4.1.2.2. Vekâleten ihaleye katılma halinde vekile ilişkin bilgi ve belgeler.
4.1.3. Geçici teminat.
4.1.4 İsteklinin iş ortaklığı olması halinde iş ortaklığı beyannamesi.
4.1.5. Yerli malı teklif edenler lehine fiyat avantajından yararlanmak isteyen istekliler tarafından sunulacak yerli malı belgesi
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin bilgi ve belgeler ile bunların taşıması gereken kriterler: |
Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin bilgi, belge veya kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin bilgi ve belgeler ile bunların taşıması gereken kriterler: |
Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin bilgi, belge veya kriter belirtilmemiştir. |
5- Ekonomik açıdan en avantajlı teklif
sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6-
İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
7- İhaleye teklif verecek olanların, EKAP hesabına giriş yaparak ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.
8-Teklifler, EKAP üzerinden teklif mektubu ile ihaleye katılım belgesi ve diğer ekler kullanılarak hazırlanacak ve e-imza ile imzalanarak ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.
9- İstekliler tekliflerini,
her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde vereceklerdir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekliyle birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
10-
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.
11- İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
12-
Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.
13-
Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 30 (Otuz) takvim günüdür.
14- Konsorsiyum olarak ihaleye teklif
verilemez.
15- Diğer hususlar:
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|---|---|
ET SUYU BULYON (10 GR) | 3.000 | adet |
TAVUK SUYU BULYON (10 GR) | 3.000 | adet |
NOHUT (KOÇBAŞI) | 100 | kilogram |
KURU FASULYE (ŞEKER) | 250 | kilogram |
PİLAVLIK PİRİNÇ (BALDO) | 800 | kilogram |
PİLAVLIK BULGUR | 40 | kilogram |
MAKARNA (ÇEŞİTLERİ) | 1.200 | kilogram |
KIRMIZI MERCİMEK | 250 | kilogram |
YEŞİL MERCİMEK | 50 | kilogram |
ARPA ŞEHRİYE | 400 | kilogram |
TEL ŞEHRİYE | 400 | kilogram |
DOMATES SALÇASI | 250 | kilogram |
YEMEKLİK SIVI YAĞ (AYÇİÇEK) | 1.500 | litre |
KURU ÇAY | 300 | kilogram |
TOZ ŞEKER | 150 | kilogram |
KURU KAYISI | 75 | kilogram |
KURU ÜZÜM | 75 | kilogram |
FINDIK İÇİ | 75 | kilogram |
CEVİZ İÇİ | 75 | kilogram |
KARIŞIK TURŞU | 600 | kilogram |
KAKAO (50 GR) | 50 | adet |
KABARTMA TOZU | 50 | adet |
ŞEKERLİ VANİLİN (25 GR) | 50 | adet |
KAKAOLU PUDİNG (150 GR) | 100 | adet |
İRMİK | 100 | kilogram |
BUĞDAY UNU | 400 | kilogram |
SOFRA TUZU (İYOTLU) | 200 | kilogram |
KIRMIZI TOZ BİBER | 20 | kilogram |
KÖRİ | 5 | kilogram |
KEKİK | 10 | kilogram |
TARÇIN | 5 | kilogram |
PUL BİBER | 30 | kilogram |
SEBZELİ ÇEŞNİ (BAHARAT) | 40 | kilogram |
KONSERVE BEZELYE | 300 | kilogram |
KONSERVE YEŞİL FASULYE | 150 | kilogram |
KONSERVE GARNİTÜR | 250 | kilogram |
ACI BİBER SALÇASI | 100 | kilogram |
TATLI BİBER SALÇASI | 200 | kilogram |
YEDİ TÜRLÜ BAHARAT | 20 | kilogram |
AŞURELİK BUĞDAY | 100 | kilobayt |
NANE | 10 | kilogram |
NİŞASTA | 5 | kilogram |
SUSUZ KIZARTMA YAĞI | 400 | kilogram |
AMBALAJLI MEYVELİ KEK (40 GR) | 3.000 | adet |
AMBALAJLI KREMALI BİSKÜVİ (60-70 GR ARALIĞINDA) | 3.000 | adet |
MEYVELİ İÇECEK (200 ML\'LİK) | 4.000 | adet |