• İhale No
    2025/1423509
  • İhale Adı
    KURU GIDA ALIMI
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    25 Eylül 2025 11:00
  • İdare
    Naci Gökçe Anadolu Lisesi - Ağrı
  • İhale İli
    Ağrı
  • İşin İli
    Ağrı
  • Şikayet Bedeli
    50.640,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946'TL den küçük
  • Yayın Tarihi
    16 Eylül 2025
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR



KURU GIDA ALIMI
mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası (İKN) : 2025/1423509
1- İdarenin
1.1. Adı : NACİ GÖKÇE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ
1.2. Adresi : KAZIM KARABEKİR MAHALLESİ HÜRRİYET CADDESİ NO:23/3 AĞRI MERKEZ/AĞRI
1.3. Telefon numarası : 04722151042
1.4. İhale dokümanının görülebileceği ve indirilebileceği internet sayfası :
https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2- İhalenin

2.1. Tarih ve Saati : 25.09.2025 - 11:00
2.2. Yapılacağı (e-tekliflerin açılacağı) adres : NACİ GÖKÇE ANADOLU LİSESİ MÜDÜR YARDIMCISI ODASI


3- İhale konusu mal alımının

3.1. Adı : KURU GIDA ALIMI
3.2. Niteliği, türü ve miktarı :
46 KALEM KURU GIDA ALIMI
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
3.3. Yapılacağı/teslim edileceği yer : AĞRI NACİ GÖKÇE ANADOLU LİSESİ ERKEK ÖĞRENCİ PANSİYONU
3.4. Süresi/teslim tarihi : 29.12.2025
3.5. İşe başlama tarihi : 10.10.2005


4- Katılım ve yeterlik kriterleri:
4.1. Katılım ve yeterlik kriterlerine ilişkin istekliler tarafından e-teklif kapsamında sunulması gereken bilgi ve belgeler ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgi ve belgelere aşağıda yer verilmiştir:

4.1.1. Teklif mektubu.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olunduğunu gösteren bilgi ve belgeler:

4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgi ve belgeler.

4.1.2.2. Vekâleten ihaleye katılma halinde vekile ilişkin bilgi ve belgeler.

4.1.3. Geçici teminat.

4.1.4 İsteklinin iş ortaklığı olması halinde iş ortaklığı beyannamesi.

4.1.5. Yerli malı teklif edenler lehine fiyat avantajından yararlanmak isteyen istekliler tarafından sunulacak yerli malı belgesi

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin bilgi ve belgeler ile bunların taşıması gereken kriterler:
Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin bilgi, belge veya kriter belirtilmemiştir.

 

4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin bilgi ve belgeler ile bunların taşıması gereken kriterler:
Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin bilgi, belge veya kriter belirtilmemiştir.



5- Ekonomik açıdan en avantajlı teklif

sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.


6-
İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.


7- İhaleye teklif verecek olanların, EKAP hesabına giriş yaparak ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.



8-Teklifler, EKAP üzerinden teklif mektubu ile ihaleye katılım belgesi ve diğer ekler kullanılarak hazırlanacak ve e-imza ile imzalanarak ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.



9- İstekliler tekliflerini,

her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde vereceklerdir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekliyle birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10-
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.


11- İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.



12-
Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.


13-
Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 30 (Otuz) takvim günüdür.



14- Konsorsiyum olarak ihaleye teklif
verilemez.

15- Diğer hususlar:


Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
ET SUYU BULYON (10 GR) 3.000 adet
TAVUK SUYU BULYON (10 GR) 3.000 adet
NOHUT (KOÇBAŞI) 100 kilogram
KURU FASULYE (ŞEKER) 250 kilogram
PİLAVLIK PİRİNÇ (BALDO) 800 kilogram
PİLAVLIK BULGUR 40 kilogram
MAKARNA (ÇEŞİTLERİ) 1.200 kilogram
KIRMIZI MERCİMEK 250 kilogram
YEŞİL MERCİMEK 50 kilogram
ARPA ŞEHRİYE 400 kilogram
TEL ŞEHRİYE 400 kilogram
DOMATES SALÇASI 250 kilogram
YEMEKLİK SIVI YAĞ (AYÇİÇEK) 1.500 litre
KURU ÇAY 300 kilogram
TOZ ŞEKER 150 kilogram
KURU KAYISI 75 kilogram
KURU ÜZÜM 75 kilogram
FINDIK İÇİ 75 kilogram
CEVİZ İÇİ 75 kilogram
KARIŞIK TURŞU 600 kilogram
KAKAO (50 GR) 50 adet
KABARTMA TOZU 50 adet
ŞEKERLİ VANİLİN (25 GR) 50 adet
KAKAOLU PUDİNG (150 GR) 100 adet
İRMİK 100 kilogram
BUĞDAY UNU 400 kilogram
SOFRA TUZU (İYOTLU) 200 kilogram
KIRMIZI TOZ BİBER 20 kilogram
KÖRİ 5 kilogram
KEKİK 10 kilogram
TARÇIN 5 kilogram
PUL BİBER 30 kilogram
SEBZELİ ÇEŞNİ (BAHARAT) 40 kilogram
KONSERVE BEZELYE 300 kilogram
KONSERVE YEŞİL FASULYE 150 kilogram
KONSERVE GARNİTÜR 250 kilogram
ACI BİBER SALÇASI 100 kilogram
TATLI BİBER SALÇASI 200 kilogram
YEDİ TÜRLÜ BAHARAT 20 kilogram
AŞURELİK BUĞDAY 100 kilobayt
NANE 10 kilogram
NİŞASTA 5 kilogram
SUSUZ KIZARTMA YAĞI 400 kilogram
AMBALAJLI MEYVELİ KEK (40 GR) 3.000 adet
AMBALAJLI KREMALI BİSKÜVİ (60-70 GR ARALIĞINDA) 3.000 adet
MEYVELİ İÇECEK (200 ML\'LİK) 4.000 adet