BARBUNYA, yerli kiraz |
750 |
kilogram |
BULGUR, SERT BUĞDAY |
1.750 |
kilogram |
DÖĞME, ESMER KONYA |
250 |
kilogram |
ERİŞTE, Kendine has parlak sarı renk ,tat ve kokuda olmalıdır.1.sınıf olmalıdır. |
500 |
kilogram |
TOZ BİBER, Kendine has koku, renk ve tatta olmalı,İçinde hiçbir yabancı madde olmamalı, boya maddesi katılmış olmamalı, nem oranı %10-20 arasında olmalıdır.Ambalaj üzerinde üretici firma adı, net ağırlığı, imal tarihi yazılı olmalıdır. |
50 |
kilogram |
KIRMIZI MERCİMEK, YERLİ YAPRAK |
25 |
kilogram |
KURU FASULYE, 9MM(DERMASON) |
1.250 |
kilogram |
MAKARNA, BORU |
1.400 |
kilogram |
MAKARNA, SPAGHETTİ |
50 |
kilogram |
KİMYON, Kendine has koku, renk ve tatta olmalı,İçinde hiçbir yabancı madde olmamalı, boya maddesi katılmış olmamalı, nem oranı %10-20 arasında |
50 |
kilogram |
NOHUT, 9MM YERLİ |
1.250 |
kilogram |
PİRİNÇ, BALDO |
200 |
kilogram |
ŞEHRİYE, ARPA 1.KALİTE |
300 |
kilogram |
ŞEHRİYE, TEL 1.KALİTE,2. Şehriyeler %1 1 tuz ihtiva eden kaynar, suya atılarak 20 dakika pişirilmiş olacaktır; fakat dağılmayacaktİr |
600 |
kilogram |
YENİ BAHAR, 1.KALİTE OLACAK |
1 |
kilogram |
TOZ ŞEKER, 1.KALİTE |
100 |
kilogram |
LAZANYA, 1.KALİTE .sağlık bakanlığı onaylı tse uygun olmalıdır. |
30 |
adet |
MISIR NİŞASTA, 1.KALİTE .sağlık bakanlığı onaylı tse uygun olmalıdır. |
10 |
kilogram |
VANİLİN, 1.KALİTE OLACAK |
200 |
adet |
UN, 1.KALİTE,1. Kendine özgü tat ve kokuda olmalı, acı, ekşi, ekşime, küflenme, kokuşma ve bozulma vs., yabancı tat ve koku bulunmamalıdır |
50 |
kilogram |
YEŞİL MERCİMEK, 6,5-37 MM İyi kaliteli Yeşil mercimekten olacaktır. Yeni sene ürünü olacaktır.Yabancı, ağırlaştırıcı maddelerle karıştırılmış, boyanmış ve hangi amaçla olursa olsun kimyasal maddelerle işlenmiş, yağlamak ve fırınlamak suretiyle parlatılmış |
350 |
kilogram |
TURŞU, KORNİŞON |
50 |
kilogram |
ÇİKOLATA SOSU SIVI, 1.KALİTE .sağlık bakanlığı onaylı tse uygun olmalıdır. 300 Gramlık Tüplerde bulunanlardan olacaktır |
10 |
adet |
TAVUK BULYON, 1.KALİTE .sağlık bakanlığı onaylı tse uygun olmalıdır. 0,75 Gr Paketlerde olacaktır |
160 |
kilogram |
ET BULYON, 1.KALİTE .sağlık bakanlığı onaylı tse uygun olmalıdır. 0,75 Gr Paketlerde olacaktır |
100 |
kilogram |
BUĞDAY NİŞASTASI, 1.KALİTE .sağlık bakanlığı onaylı tse uygun olmalıdır. |
10 |
kilogram |
KEKİK, 1.KALİTE OLACAK |
10 |
kilogram |
MISIR GEVREĞİ, (650GR)1.KALİTE |
1 |
paket |
HAŞHAŞ , 1.KALİTE |
5 |
kilogram |
ENGİNAR KONSERVE,1.KALİTE |
2 |
kilogram |
PİRİNÇ UNU, "Piyasada satılan halis pirinçten imal edilmiş olacaktır. Pirinç ununda rutubet % 14 den çok olmayacaktır. Protein miktarı %6 nın altında olmayacaktır. Burada bahsedilmeyen diğer hususlar gıda tüzüğündeki evsaflara uygun olacaktır. Teslim, sta |
2 |
kilogram |
İRMİK, 1.KALİTE |
30 |
kilogram |
KETÇAP, 1.KALİTE |
20 |
adet |
MAYONEZ , 1.kalite |
20 |
adet |
KARABİBER, 1.KALİTE.Kendine has koku, renk ve tatta olmalı,İçinde hiçbir yabancı madde olmamalı, boya maddesi katılmış olmamalı, nem oranı %10-20 arasında |
50 |
kilogram |
GÜLLAÇ, 1.KALİTE |
1 |
paket |
KURU NANE, 1.KALİTE ve mevsimsel olarak üretilmiş olacak.Kendine has koku, renk ve tatta olmalı,İçinde hiçbir yabancı madde olmamalı, boya maddesi katılmış olmamalı, nem oranı %10-20 arasında |
30 |
kilogram |
ÇÖREK OTU, 1.KALİTE.temiz ve pisliklerden ayıklanmış olacak.Kendine has koku, renk ve tatta olmalı,İçinde hiçbir yabancı madde olmamalı, boya maddesi katılmış olmamalı, nem oranı %10-20 arasında |
5 |
kilogram |
MARGARİN, 1.KALİTEDE OLACAK(250GR) |
400 |
adet |
SOYA SOSU, (750GR)1.KALİTE |
5 |
adet |
KÖFTELİK ESMER BULGUR , 1.KALİTE OLACAK |
25 |
kilogram |
TUZ, İYOTLU |
1.250 |
kilogram |
NAR EKŞİSİ, "1.KALİTE,Sağlıklı ve olgulaşmış nar tanelerinden elde edilmiş, yoğun kıvamlı, koyu renkli ve kendine has ekşilikte olacaktır. 1. kalitede olacaktır 750 ml’lik sağlığa uygun ambalajlarda teslim edilecektir. Üretici firma HACCP belgesine ve ‘’T |
200 |
litre |
SİRKE(ELMA,ÜZÜM), 1.KALİTE,ÖZELLİK KOKU Kendine özgü olmalı, kötü koku olmamalıdır. GÖRÜNÜŞ Üzüm sirkesi olacaktır. Birinci sınıf kalite olacaktır. Tortulanmış olmayacaktır. SICAKLIK Sirkeler ortam sıcaklığında olmalıdır. |
50 |
litre |
PUL BİBER, Kendine has koku, renk ve tatta olmalı,İçinde hiçbir yabancı madde olmamalı, boya maddesi katılmış olmamalı, nem oranı %10-20 arasında olmalıdır.Ambalaj üzerinde üretici firma adı, net ağırlığı, imal tarihi yazılı olmalıdır. |
60 |
kilogram |
GALETE UNU , 1.KALİTE OLACAK |
5 |
kilogram |
SUMAK, Rutubet en çok %12 olacaktır.Kendine has koku ve lezzeti olacaktır.sağlık bakanlığı onaylı olacaktır. |
50 |
kilogram |
SUSAM, 1.KALİTE OLACAK.Kendine has koku, renk ve tatta olmalı,İçinde hiçbir yabancı madde olmamalı, boya maddesi katılmış olmamalı, nem oranı %10-20 arasında |
2 |
kilogram |
KREMA, "Ambalaj üzerinde okunaklı şekilde aşağıdaki etiket bilgileri yer almalıdır.Tarım ve Köy işleri Bakanlığı’nın üretim izin numarası ve tarihi,TS standardında olmalıdır. Tarım ve Köy işleri Bakanlığı’nın üretim izin numarası ve tarihi, TS standardı F |
150 |
kilogram |
KURU HURMA, 1.KALİTE OLACAK |
30 |
kilogram |
HİNDİSTAN CEVİZİ, 1.kalite |
5 |
kilogram |
KREMŞANTİ , 1.KALİTE |
25 |
paket |
KABARTMA TOZU, 1.KALİTE |
100 |
paket |
KARBONAT, 1.kalite |
20 |
paket |
KEDİ DİLİ, 1.kalite |
20 |
paket |
ETİMEK, 1.KALİTE |
20 |
paket |
LİMON TUZU , 1.KALİTE OLACAK |
30 |
kilogram |
ZEYTİNYAĞI, 1.KALİTE OLACAK |
150 |
litre |
KAKAO TOZU , 1.KALİTE OLACAK |
25 |
paket |
PUDİNG TOZ , 1.KALİTE OLACAK |
25 |
paket |
PİRİNÇ, OSMANCIK OLACAKTIR. 1.KALİTE OLACAK |
1.000 |
kilogram |