• İhale No
    25DT614406
  • İhale Adı
    KURU GIDA ALIMI
  • Sektör
    Tarım, Hayvancılık, Balıkçılık, Ormancılık Ürünleri ve Hizmetleri
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
    Kimyasallar, Gazlar, Metaller ve Madencilik Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    08 Mayıs 2025 18:00
  • İdare
    Muğla Öğretmen Evleri
  • İhale İli
    Adana
  • İşin İli
    Adana
  • Yayın Tarihi
    08 Mayıs 2025
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
Doğrudan Temin Numarası25DT614406
İşin AdıKURU GIDA ALIMI
İdarenin AdıÖğretmen Evleri MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
İdarenin iliADANA
Doğrudan Temin Türü - MaddesiMal - 22-d* (Parasal Limit Kapsamında)
Branş Kodları (OKAS)03222114, 15871200, 15833100, 03211300, 15411110, 15841400, 15871230, 15612100, 15613311, 03111500, 15331460, 15512900, 15431100, 15812100, 15871210, 03212200, 156230001, 03212211, 15831200, 14450000, 15871100, 15891610, 15842100, 15871273, 15851230, 15512100, 24313300, 15851100, 15872100, 03222120, 15872200, 15612220
Tekliflerin Verileceği Son Tarih ve Saat08.05.2025

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
BARBUNYA, yerli kiraz 750 kilogram
BULGUR, SERT BUĞDAY 1.750 kilogram
DÖĞME, ESMER KONYA 250 kilogram
ERİŞTE, Kendine has parlak sarı renk ,tat ve kokuda olmalıdır.1.sınıf olmalıdır. 500 kilogram
TOZ BİBER, Kendine has koku, renk ve tatta olmalı,İçinde hiçbir yabancı madde olmamalı, boya maddesi katılmış olmamalı, nem oranı %10-20 arasında olmalıdır.Ambalaj üzerinde üretici firma adı, net ağırlığı, imal tarihi yazılı olmalıdır. 50 kilogram
KIRMIZI MERCİMEK, YERLİ YAPRAK 25 kilogram
KURU FASULYE, 9MM(DERMASON) 1.250 kilogram
MAKARNA, BORU 1.400 kilogram
MAKARNA, SPAGHETTİ 50 kilogram
KİMYON, Kendine has koku, renk ve tatta olmalı,İçinde hiçbir yabancı madde olmamalı, boya maddesi katılmış olmamalı, nem oranı %10-20 arasında 50 kilogram
NOHUT, 9MM YERLİ 1.250 kilogram
PİRİNÇ, BALDO 200 kilogram
ŞEHRİYE, ARPA 1.KALİTE 300 kilogram
ŞEHRİYE, TEL 1.KALİTE,2. Şehriyeler %1 1 tuz ihtiva eden kaynar, suya atılarak 20 dakika pişirilmiş olacaktır; fakat dağılmayacaktİr 600 kilogram
YENİ BAHAR, 1.KALİTE OLACAK 1 kilogram
TOZ ŞEKER, 1.KALİTE 100 kilogram
LAZANYA, 1.KALİTE .sağlık bakanlığı onaylı tse uygun olmalıdır. 30 adet
MISIR NİŞASTA, 1.KALİTE .sağlık bakanlığı onaylı tse uygun olmalıdır. 10 kilogram
VANİLİN, 1.KALİTE OLACAK 200 adet
UN, 1.KALİTE,1. Kendine özgü tat ve kokuda olmalı, acı, ekşi, ekşime, küflenme, kokuşma ve bozulma vs., yabancı tat ve koku bulunmamalıdır 50 kilogram
YEŞİL MERCİMEK, 6,5-37 MM İyi kaliteli Yeşil mercimekten olacaktır. Yeni sene ürünü olacaktır.Yabancı, ağırlaştırıcı maddelerle karıştırılmış, boyanmış ve hangi amaçla olursa olsun kimyasal maddelerle işlenmiş, yağlamak ve fırınlamak suretiyle parlatılmış 350 kilogram
TURŞU, KORNİŞON 50 kilogram
ÇİKOLATA SOSU SIVI, 1.KALİTE .sağlık bakanlığı onaylı tse uygun olmalıdır. 300 Gramlık Tüplerde bulunanlardan olacaktır 10 adet
TAVUK BULYON, 1.KALİTE .sağlık bakanlığı onaylı tse uygun olmalıdır. 0,75 Gr Paketlerde olacaktır 160 kilogram
ET BULYON, 1.KALİTE .sağlık bakanlığı onaylı tse uygun olmalıdır. 0,75 Gr Paketlerde olacaktır 100 kilogram
BUĞDAY NİŞASTASI, 1.KALİTE .sağlık bakanlığı onaylı tse uygun olmalıdır. 10 kilogram
KEKİK, 1.KALİTE OLACAK 10 kilogram
MISIR GEVREĞİ, (650GR)1.KALİTE 1 paket
HAŞHAŞ , 1.KALİTE 5 kilogram
ENGİNAR KONSERVE,1.KALİTE 2 kilogram
PİRİNÇ UNU, "Piyasada satılan halis pirinçten imal edilmiş olacaktır. Pirinç ununda rutubet % 14 den çok olmayacaktır. Protein miktarı %6 nın altında olmayacaktır. Burada bahsedilmeyen diğer hususlar gıda tüzüğündeki evsaflara uygun olacaktır. Teslim, sta 2 kilogram
İRMİK, 1.KALİTE 30 kilogram
KETÇAP, 1.KALİTE 20 adet
MAYONEZ , 1.kalite 20 adet
KARABİBER, 1.KALİTE.Kendine has koku, renk ve tatta olmalı,İçinde hiçbir yabancı madde olmamalı, boya maddesi katılmış olmamalı, nem oranı %10-20 arasında 50 kilogram
GÜLLAÇ, 1.KALİTE 1 paket
KURU NANE, 1.KALİTE ve mevsimsel olarak üretilmiş olacak.Kendine has koku, renk ve tatta olmalı,İçinde hiçbir yabancı madde olmamalı, boya maddesi katılmış olmamalı, nem oranı %10-20 arasında 30 kilogram
ÇÖREK OTU, 1.KALİTE.temiz ve pisliklerden ayıklanmış olacak.Kendine has koku, renk ve tatta olmalı,İçinde hiçbir yabancı madde olmamalı, boya maddesi katılmış olmamalı, nem oranı %10-20 arasında 5 kilogram
MARGARİN, 1.KALİTEDE OLACAK(250GR) 400 adet
SOYA SOSU, (750GR)1.KALİTE 5 adet
KÖFTELİK ESMER BULGUR , 1.KALİTE OLACAK 25 kilogram
TUZ, İYOTLU 1.250 kilogram
NAR EKŞİSİ, "1.KALİTE,Sağlıklı ve olgulaşmış nar tanelerinden elde edilmiş, yoğun kıvamlı, koyu renkli ve kendine has ekşilikte olacaktır. 1. kalitede olacaktır 750 ml’lik sağlığa uygun ambalajlarda teslim edilecektir. Üretici firma HACCP belgesine ve ‘’T 200 litre
SİRKE(ELMA,ÜZÜM), 1.KALİTE,ÖZELLİK KOKU Kendine özgü olmalı, kötü koku olmamalıdır. GÖRÜNÜŞ Üzüm sirkesi olacaktır. Birinci sınıf kalite olacaktır. Tortulanmış olmayacaktır. SICAKLIK Sirkeler ortam sıcaklığında olmalıdır. 50 litre
PUL BİBER, Kendine has koku, renk ve tatta olmalı,İçinde hiçbir yabancı madde olmamalı, boya maddesi katılmış olmamalı, nem oranı %10-20 arasında olmalıdır.Ambalaj üzerinde üretici firma adı, net ağırlığı, imal tarihi yazılı olmalıdır. 60 kilogram
GALETE UNU , 1.KALİTE OLACAK 5 kilogram
SUMAK, Rutubet en çok %12 olacaktır.Kendine has koku ve lezzeti olacaktır.sağlık bakanlığı onaylı olacaktır. 50 kilogram
SUSAM, 1.KALİTE OLACAK.Kendine has koku, renk ve tatta olmalı,İçinde hiçbir yabancı madde olmamalı, boya maddesi katılmış olmamalı, nem oranı %10-20 arasında 2 kilogram
KREMA, "Ambalaj üzerinde okunaklı şekilde aşağıdaki etiket bilgileri yer almalıdır.Tarım ve Köy işleri Bakanlığı’nın üretim izin numarası ve tarihi,TS standardında olmalıdır. Tarım ve Köy işleri Bakanlığı’nın üretim izin numarası ve tarihi, TS standardı F 150 kilogram
KURU HURMA, 1.KALİTE OLACAK 30 kilogram
HİNDİSTAN CEVİZİ, 1.kalite 5 kilogram
KREMŞANTİ , 1.KALİTE 25 paket
KABARTMA TOZU, 1.KALİTE 100 paket
KARBONAT, 1.kalite 20 paket
KEDİ DİLİ, 1.kalite 20 paket
ETİMEK, 1.KALİTE 20 paket
LİMON TUZU , 1.KALİTE OLACAK 30 kilogram
ZEYTİNYAĞI, 1.KALİTE OLACAK 150 litre
KAKAO TOZU , 1.KALİTE OLACAK 25 paket
PUDİNG TOZ , 1.KALİTE OLACAK 25 paket
PİRİNÇ, OSMANCIK OLACAKTIR. 1.KALİTE OLACAK 1.000 kilogram