HARBİYE ORDUEVİ MD MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI MSB BAĞLILARI
KIRMIZI ET VE ET ÜRÜNLERİ MAL ALIMI mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İKN | : | 2023/558692 |
1-İdarenin | ||
a) Adı | : | HARBİYE ORDUEVİ MD MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI MSB BAĞLILARI |
b) Adresi | : | CUMHURİYET CADDESİ DARULBEDAİ SOK. 1 34380 HARBİYE ŞİŞLİ/İSTANBUL |
c) Telefon ve faks numarası | : | 2122343100 - 2122319732 |
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
2-İhale konusu mal alımın
a) Adı | : | KIRMIZI ET VE ET ÜRÜNLERİ MAL ALIMI |
b) Niteliği, türü ve miktarı | : | 6 KISIM KIRMIZI ET VE ET ÜRÜNLERİ MAL ALIMI Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer | : | Harbiye Orduevi Müdürlüğü KİLER KISMI Şişli/İSTANBUL Kalender Orduevi Müdürlüğü KİLER KISMI Sarıyer/İSTANBUL Maslak Astsubay Orduevi Müdürlüğü KİLER KISMI Sarıyer/İSTANBUL Büyükçekmece Subay Orduevi Müdürlüğü KİLER KISMI Büyükçekmece /İSTANBUL Büyükçekmece Astsubay Orduevi Müdürlüğü KİLER KISMI Büyükçekmece /İSTANBUL Sarayburnu Askeri Gazino Müdürlüğü KİLER KISMI Fatih/ İSTANBUL |
ç) Süresi/teslim tarihi | : | Sözleşmenin imzalanmasını müteakip 31.07.2023 tarihi ile 31.01.2024 tarihleri arasında günlük/haftalık ihtiyaçlar nispetinde ilgili tesis/orduevi kilerine teslim edilecektir. Teslim edilecek miktar ve tarihler günlük veya haftalık tebligatla yükleniciye bildirilecektir. |
d) İşe başlama tarihi | : | 31.07.2023 |
3-İhalenin
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati | : | 10.07.2023 - 14:00 |
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) | : | 3'ÜNCÜ KOLORDU KOMUTANLIĞI İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞI |
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler:
17 Aralık 2011 Tarih ve 28145 Sayılı Resmi Gazetede Yayımlanan "Gıda İşletmelerinin Kayıt ve Onay İşlemlerine Dair Yönetmelik" Gereği, İstekliler Tarafından "İşletme Onay Belgesi veya İşletme Kayıt Belgesi'ni,
İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı veya Çalışma İzin Belgesini, Teklif Mektubu Ekinde İhale Komisyonuna sunulacaktır.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belgeye ilişkin bilgiler,
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgelere ilişkin bilgiler: |
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 30 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgelere veya teknolojik ürün deneyim belgesine ait bilgiler. |
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler: |
4.4.1.
Bu ihalede benzer iş olarak; Kamu ve Özel Sektöre Kırmızı Et ve Et Ürünleri alım ve satımı kabul edilecektir. |
5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.
7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.
9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.
11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.
13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (Altmış) takvim günüdür.
14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|---|---|
DANA NUAR | 100 | kilogram |
DANA BONFİLE FİTİLSİZ | 600 | kilogram |
DANA DÖŞ | 3.300 | kilogram |
DANA KARACİĞER | 300 | kilogram |
DANA KONTREFİLE | 950 | kilogram |
T-BONE STEAK | 400 | kilogram |
DANA TRANÇ | 2.000 | kilogram |
DANA İŞKEMBE | 50 | kilogram |
KUZU KOL KEMİKLİ | 150 | kilogram |
KUZU DÖŞ | 210 | kilogram |
KUZU KUYRUK YAĞI | 165 | kilogram |
KUZU PİRZOLA KALEM | 400 | kilogram |
KUZU BUT KEMİKSİZ | 50 | kilogram |
DANA ANTRİKOT | 400 | kilogram |
DANA NUAR | 4.810 | kilogram |
DANA BONFİLE FİTİLSİZ | 1.590 | kilogram |
DANA DÖŞ | 3.100 | kilogram |
DANA KARACİĞER | 400 | kilogram |
DANA KONTREFİLE | 10 | kilogram |
DANA TRANÇ | 2.800 | kilogram |
DANA İŞKEMBE | 150 | kilogram |
KUZU KOL KEMİKLİ | 25 | kilogram |
KUZU KUYRUK YAĞI | 200 | kilogram |
KUZU PİRZOLA KALEM | 280 | kilogram |
KUZU BUT KEMİKSİZ | 60 | kilogram |
DANA ANTRİKOT | 300 | kilogram |
DANA DÖŞ | 1.250 | kilogram |
DANA KARACİĞER | 75 | kilogram |
DANA KONTREFİLE | 1.125 | kilogram |
DANA TRANÇ | 1.125 | kilogram |
DANA İŞKEMBE | 20 | kilogram |
KUZU DÖŞ | 325 | kilogram |
KUZU KUYRUK YAĞI | 220 | kilogram |
DANA BONFİLE FİTİLSİZ | 5 | kilogram |
DANA DÖŞ | 2.000 | kilogram |
DANA KONTREFİLE | 1.000 | kilogram |
DANA TRANÇ | 1.000 | kilogram |
DANA İŞKEMBE | 100 | kilogram |
KUZU KOL KEMİKLİ | 70 | kilogram |
KUZU DÖŞ | 20 | kilogram |
KUZU KUYRUK YAĞI | 600 | kilogram |
KUZU PİRZOLA KALEM | 100 | kilogram |
KUZU BUT KEMİKSİZ | 200 | kilogram |
KUZU İNCİK | 100 | kilogram |
KUZU KARACİĞER | 100 | kilogram |
DANA DÖŞ | 800 | kilogram |
DANA KONTREFİLE | 120 | kilogram |
DANA TRANÇ | 150 | kilogram |
DANA İŞKEMBE | 60 | kilogram |
KUZU DÖŞ | 80 | kilogram |
KUZU KUYRUK YAĞI | 80 | kilogram |
KUZU PİRZOLA KALEM | 125 | kilogram |
DANA ANTRİKOT | 40 | kilogram |
DANA BONFİLE FİTİLSİZ: (85-95 GR. OLARAK DİLİMLENMİŞ, SIFIR FİRESİZ, İNCE UÇ KISIMLARI VE KAFA FİTİL KISIMLARI ALINMIŞ NET PİŞİRMEYE HAZIR DİLİM OLACAK) | 150 | kilogram |
T-BONE STEAK :(350-400 GR. NET ZARSIZ, SİNİRSİZ KALEM KEMİKLİ, NET PİŞMEYE HAZIR DİLİM OLACAK) | 100 | kilogram |
DANA TRANÇ: (YAĞSIZ, SİNİRSİZ, KUŞBAŞI DOĞRANMIŞ OLACAK.) | 70 | kilogram |
KUZU PİRZOLA KALEM: (70 GR.LIK NET KALEM, KEMİK KISMI MAKSİMUM 3 CM. OLACAK) | 200 | kilogram |
KUZU BUT KEMİKSİZ: ( 90-110 GRAM PARÇALAR HALİNDE KUZU KÜLBASTI OLARAK KULLANILACAK ŞEKİLDE, NET ZARSIZ VE SİNİRSİZ OLACAKTIR. %10-15 YAĞ ORANI OLACAK ŞEKİLDE. NET PİŞMEYE HAZIR DİLİM OLACAK.) | 300 | kilogram |
DANA ANTRİKOT: (240-260 GR. OLARAK DİLİMLENMİŞ, SIFIR FİLTRESİZ, İNCE UÇ KISIMLARI VE KAFA FİTİL KISIMLARI ALINMIŞ NET PİŞMEYE HAZIR DİLİM OLACAK.) | 300 | kilogram |