İhale Kayıt Numarası | : | 2011/8474 |
1-İdarenin | ||
a) Adresi | : | İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİ HASTANE MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI 2.KAT SATINALMA FATİH/İSTANBUL 34080 FATİH İSTANBUL |
b) Telefon ve faks numarası | : | 2124143000 - 2124143223 |
c) Elektronik Posta Adresi | : | isletmemd@istanbul.edu.tr |
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) | : | http://dsim.istanbul.edu.tr |
a) Niteliği, türü ve miktarı | : | İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
b) Teslim yeri | : | İ.Ü.Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Ayniyat Saymanlığı |
c) Teslim tarihi | : | Taraflarca sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 30 (Otuz) gün içerisinde ilgili Anabilim Dalına Teknik şartnameye uygunluğu tespit edilmesi halinde teslim edilecektir. |
a) Yapılacağı yer | : | İ.Ü.Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Merkez kütüphane binası zemin kat ihale salonu Cerrahpaşa-İSTANBUL |
b) Tarihi ve saati | : | 24.02.2011 - 11:00 |
1-İstekliler, 1,2,no'lu kalemler için ; kendilerine veya yetki aldıkları firmaya ait TSE’nin Hizmet Yeterlilik Belgesi”ni ve/veya Sanayi ve Ticaret Bakanlığının “Satış Sonrası Hizmetleri Yeterlilik Belgesi”ni ihale dosyasında teklifi ile birlikte sunmalıdır.
2-İstekliler, 3,4 no'lu kalem için ; kendilerine veya yetki aldıkları firmaya ait TSE’nin Hizmet Yeterlilik Belgesi”ni veya Sanayi ve Ticaret Bakanlığının “Satış Sonrası Hizmetleri Yeterlilik Belgesi”ni ihale dosyasında teklifi ile birlikte sunmalıdır.
3-İstekliler; 4 no'lu kalem için; Üretici firma ISO Belgesi ihale dosyasında teklifi ile birlikte sunmalıdır.
4-İstekliler, 4 no'lu kalem için Ürüne ait CE veya FDA veya TSE belgesini ihale dosyasında teklifi ile birlikte sunmalıdır.
5-İstekliler 1,2,3 no'lu kalemler için;
T.C. Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği Tıbbi Cihaz Yönetmelği (93/42/EEC MDD), Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihazlar Yönetmeliği (90/385/EEC AIMDD) ve Vücut Dışında Kullanılan (In Vitro) Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmeliği (98/79/EC IVDD) kapsamında ise teklif ettikleri Ürünlere ait;
a.) T.C. Sağlık Bakanlığı Ulusal Bilgi Bankası(TITUBB)’ndan ürünün kodunu ve Sağlık Bakanlığınca onaylı olduğunu gösterir belgeleri
b.) T.C. Sağlık Bakanlığı Ulusal Bilgi Bankası(TITUBB)’ndan onaylı FİRMA BAYİ veya ANA BAYİ veya TEDARİKÇİ koduna sahip olduğunu gösterir belgeleri ihale dosyasında teklifi ile birlikte sunmalıdır.
Eğer teklif edilen ürün yukarıda belirtilen direktifler kapsamında değilse; İstekli teklif ettiği ürünlerin “T.C. Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği Tıbbi Cihaz Yönetmeliği (93/42/EEC MDD), Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihazlar Yönetmeliği (90/385/EEC AIMDD) ve Vücut Dışında Kullanılan (In Vitro) Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmeliği (98/79/EC IVDD)” kapsamında olmadığına dair yazılı beyanlarını teklif zarfında sunacaklardır.
Yükleniciler sözleşme sırasında, yukarda belirtilen direktifler kapsamındaki üzerinde kalmış bulunan ürünlerin ismini, birim fiyatını, markasını, UBB barkot no’sunu, ürünün tedarikçisi ise firma tanımlayıcı no’su, bayi ise bayi kodunu ve bir ürüne ait farklı özelliklerin olması durumunda da (ebat, genişlik, uzunluk v.s…..)bu ürünlere ait UBB barkod no’sunu da açıklama kısmına ekleyerek http://213.139.228.240/YeniIBY/publish.htm ‘den hazırlamış olduğunuz dosyayı dijital ortamda (cd, disc,usb vb.) idareye sunmalıdır.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.3.1. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman: |
|
İstekliler birim fiyatlarını virgülden sonra iki haneden fazla olacak şekilde verebileceklerdir. Bu durumda da birim fiyatla miktarın çarpılması sonucu bulunan tutarlar, virgülden sonra iki hane olacak şekilde yuvarlanarak yazılacaktır.
Örnek;
Hesaplanan Tutar Yuvarlama sonucu
5,414 5,41
5,41582 5,42
5,4169 5,42
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|---|---|
AÇIK YATAK | 4,00 | ADET |
FOTOTERAPİ CİHAZI | 2,00 | ADET |
OTOMATİK RESÜSSİTASYON CİHAZI | 3,00 | ADET |
KAPATMA MAKİNASI | 1,00 | ADET |